logo
Osnovna djelatnost firme Sanacija 3D je sprovođenje mjera sanitarne zaštite, odnosno mjera DDD-a (dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije) koje predstavljaju najznačajnije opšte mjere za spriječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti. Razlog našeg postojanja je velikoj potrebi za poboljšanje zdravlja ljudi i kvaliteta života. Štetni mikroorganizmi, insekti i glodari su prijetnja našem zdravlju i zdravlju našeg okruženja.

Uspješno obavljamo poslove sanitarne zaštite u velikom broju objekata različitih namjena, kao što su: privatni stanovi, stambene zgrade, ugostiteljski objekti svih kategorija, hoteli, poslovni i industrijski objekti svih namjena, škole, zdravstveni objekti, objekti i sredstva javnog prevoza, javne površine i objekti za smještaj i držanje životinja.

Nakon pregleda Vašeg objekta ili poslovnog prostora predložiti ćemo Vam optimalan i ekonomičan vid održavanja ili sanacije.
Naše iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata, najbolja su garancija da ćemo riješiti svaki vaš problem iz oblasti ekološko-sanitarne zaštite na optimalan način.

Pri izvođenju predmetnih radova koristimo najsavremenije preparate svjetski poznatih proizvođača, koji su osim kvaliteta koji posjeduju i ekološki sigurni.

Kod sprovođenja poslova sanitarne i ekološke zaštite, primjenjujemo principe rada po HACCP sistemu.